23 Ocak 2012 Pazartesi

5. YEMEK ŞÖLENİ GERÇEKLEŞTİ, LEZZET VE EĞLENCE YİNE BİR ARAYA GELDİ…

Katılımcılarına eğlence, heyecan ve bol lezzet vadeden Yemek Şöleni, bir kez daha muhteşem bir organizasyon ve geniş bir katılımla gerçekleşti. Bu yıl 5.si düzenlenen Yemek Şöleni’nde en orijinal köfteli tarifler yarıştı, ünlü gurmeler ve yıldız isimler en iyiyi seçti. 

Geleneksel olarak her yıl düzenlenen ve tüm konuklarına lezzet dolu unutulmaz anlar yaşatmayı hedefleyen Yemek Şöleni, 12 Ocak 2012 Perşembe günü, İstanbul The Green Park Hotel Bostancı’da Med Partners Halkla İlişkiler Şirketinin başarılı organizasyonu ile gerçekleşti. Bu yıl ana sponsorluğunu Finish Bulaşık Deterjanı’nın yaptığı Yemek Şöleni; eğitime, desteğe ve meslek kazanmaya ihtiyacı olan kadınlara hizmet verecek olan ve Ataşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürütülen Lions Ata Evi sosyal sorumluluk projesine katkı sağlama amacı ile hayata geçirildi. Abide Lions Kulübü’nün önderliğinde düzenlenen 5. Yemek Şöleni’ne Parex Mutfak ve Temizlik Ürünleri, Arzum Küçük Ev Aletleri, Pera Mutfak gibi markalar da co-sponsor olarak katkı sağladı.

Türkiye’nin ünlü isimleri Yemek Şöleni’ndeydi…

Yemek Şöleni, her yıl olduğu gibi yine yıldızları ağırladı. Organizasyona, beğenilen Sanatçı Yılmaz Morgül, Manken ve Şarkıcı Ece Gürsel, Gizem - Hakan Hatipoğlu çifti, Sofra Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Esra Düzdağ, Yapımcı Elif Korkmazel ile Özgür Şef gibi ünlü isimler de katıldı.

                Köfteli tarifler yarıştı, finalistler değerli ödüller kazandı…               

Yemek Şöleni, bu yıl da birbirinden leziz ve orijinal köfteli tariflerin yarışına sahne oldu. İstanbul The Green Park Hotel Bostancı’nın mutfağında gruplar halinde yarışan katılımcılar, en iddialı oldukları yemek tariflerini bu yıl da ünlü sanatçı, gurme ve profesyonellerden oluşan bir jüriye beğendirmeye çalıştılar. Dereceye girenlerin yanı sıra Yemek Şöleni’nde yarışan tüm finalistler de birbirinden değerli hediyeler kazandı. Yemek Şöleni, yarışma heyecanının dışında gün boyu süren gösteri, aktivite, mini konser ve seminer gibi birçok eğlenceli aktiviteye de ev sahipliği yaptı. Sadece yarışmacılar değil, tüm katılımcılar gün boyu heyecan ve eğlenceyi paylaştı.

Katılımcı firmalar renk kattı…

Organizasyonda ayrıca; Nuxe Kozmetik, Keymen İlaç, Sanpharma İlaç, İglo Dondurulmuş Gıda, Coşkun Et, Doygun Ekmek, Yudum Yağ, Algida Carte d’Or, Gürallar ArtCraft Cam Ürünleri, Yuva Maya, Dr. Beckmann Temizlik Ürünleri, Yemen Baharat, Juss Meyve Suyu, Ali Gür Kuaför Salonları, Sinangil Unları ve Aro Gıda gibi markalar da stant açarak ve katılımcı olarak yer aldı.















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder