1 Aralık 2011 Perşembe

PINAR ALTUĞ ATACAN, PERSİL JEL İMZA GÜNÜ’NDE

Satışa sunulduğu ilk günden beri hanımlara çamaşırda büyük kolaylıklar sağlayan ve Türkiye’nin hem beyazlar hem de renkliler için kullanılabilen ilk sıvı deterjanı olan Persil Jel’in tanıtım etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor. Dünyaca ünlü Alman markası Henkel tarafından üretilen Persil Jel, biz kez daha reklam yüzü olan sanatçı Pınar Altuğ Atacan’ı İstanbullu hayranları ile buluşturdu. Persil Jel’in organizasyonu, geçtiğimiz hafta  İstanbul Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi’nde gerçekleşti. Organizasyona Persil Jel kullanıcıları ve Pınar Altuğ Atacan’ın hayranları yoğun ilgi gösterdi.

Titiz hanımların ve çamaşırda en etkili sonucu isteyenlerin tercihi, yeni nesil temizlik teknolojisinin ürünü Persil Jel, çamaşırı bir keyfe dönüştürmekle kalmıyor, eğlenceli aktivitelerle de hanımlarla buluşmaya devam ediyor.


Markanın, sevilen sanatçı Pınar Altuğ Atacan ile birlikte düzenlediği imza günleri de bu aktivitelerin içinde. Pınar Altuğ Atacan, bu kez Persil Jel İmza Günü için İstanbul Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi’ndeydi… Etkinliğe katılan tüm ziyaretçiler, Pınar Altuğ Atacan ile sohbet etme ve fotoğraf çektirme fırsatına sahip oldu. Sanatçının, Persil jel ile temizlik sırlarını paylaştığı imza gününde, sürpriz hediyeler ve gün boyu süren eğlencelerle herkes keyifli bir gün geçirdi.   



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder