4 Aralık 2011 Pazar

ŞIKLIĞINI YENİ YILA TAŞIMAK İSTEYENLERE


Yeni yıl tüm güzellikleriyle yaklaşıyor. Dolayısıyla hediye seçimleri ve yılbaşı için planlar yapılmaya başlandı bile. Her ikisi için de sizlere en şık alternatif ise çanta modasının zirvesindeki isim Kipling’den geliyor. Kipling, ünlü Fransız modacı, Jean-Charles de Castelbajac’ın imzasını taşıyan tasarımları ile sezonun trendlerini değiştirirken size de sevdiklerinize verebileceğiniz harika bir hediye alternatifi sunuyor. Ayrıca yılbaşı partisinde şıklığınızı en güzel şekilde tamamlamak için en son derece renkli, enerjik ve keyifli seçenekler getiriyor.
Jean-Charles de Castelbajac, Kipling kış koleksiyonunda 4 farklı çizgide hazırladığı tasarımlarla hayal gücünün sınırlarını zorluyor. Koleksiyonun gözdesi ise ünlü Japon üç maymun sembolünden esinlenerek hazırlanmış Psiko-Daisy tasarımları… Castelbajac, Psiko-Daisy’de üç maymunu esas alarak, bir tuval gibi kullanılan siyah sırt çantasının üzerini gözlerini, kulaklarını ve ağızlarını kapatan neon iskelet figürleriyle süslüyor. Game Ever adını taşıyan bir diğer tasarımda ise kendi çizgisine sadık kalırken Kipling’in sevilen maskotu olan goril figürünü uzay konsepti ile birlikte kullanıyor. Koleksiyonun üçüncü bölümü ise İngiliz av kültüründen ilham alınarak yaratılmış modellerden oluşuyor. Ünlü modacı, naylon ve deri kombinasyonlarını etkileyici şekilde bir araya getirerek son derce seçkin tasarımlara imza attığı bu çizgiye ise NylonClub adını veriyor. Candy-Say isimli tasarımlar ise koleksiyonun en renkli tasarımları olarak dikkat çekiyor… Fiyonk, gökkuşağı ve uzay maymunu gibi eğlenceli figürlerin kullanıldığı tasarımlar oldukça keyifli alternatifler oluşturuyor.
            Kipling markası, her zaman olduğu gibi kış koleksiyonunda da fonksiyonelliği ve şıklığı bir arada sunmayı başarıyor. Cep telefonu, makyaj malzemesi, defter, kalem hatta kredi kartı gibi eşyalarınızı koyabileceğiniz ekstra gözler ve bölmeler yine büyük rahatlık sağlıyor. Su geçirmeyen, yıkanabilen ve kir tutmayan malzemeden üretilen Kipling’ler, çok uzun süre şıklığını koruyor.
Kipling’in Jean-Charles de Castelbajac kış koleksiyonu Kipling mağaza ve satış noktalarında sizleri bekliyor.   



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder