3 Şubat 2012 Cuma

2012 MORUN ZAFERİ...

2012 Modası Mor ağırlıklı olarak şekillenmeye devam ediyor kışın havanın güzel olduğu zamanlarda yada bahar aylarında sıklıkla karşılabileceğiniz ve kullanabileceğiniz yeni trend asimetrik etekler ve geometrik desenli elbise ve kıyafetler..Çevrenizde trendi siz belirlemek istiyorsanız asimetrik bir eteğe sahip olmanız lazım.

 Ayrıca bu kış kullanacağınız geometrik desenli bir bluz veya elbise de sizi modayı yakından takip ettiğinizi gösterecektir. Bunları tamamlayacak mor çizme ve botlar kıyafetinize ayrı bir çekicilik kazandıracaktır.

Pembe Bülten bu yıl size gardrobunuzda Mor  rengi de ağırlıklı olarak bulundurmanızı öneriyor. 

Mor duygu rengidir, çok özel bir renktir, mistik bir yücelik getirir ve metafizik gücü simgeleştirir. Mor imparatorlukların, cazibenin ve sevginin sembol rengi olarak yüzyıllar boyu kullanılmıştır.

Mor renk; büyük sanatçılar, düşünürler, toplumları düşünce ve ideallerle yönlendirenler tarafından seçilir ve kullanılır. Çok özel aşklar mor rengin aşklarıdır onlardan sürekli mor renk yayılır. Bu renk nedeni anlaşılmaz bir bütünlük ve birlik sağlar çünkü bu gizemli gücün önünde mor bir sis ve buğu vardır.

Ayrıca Mor Rengin tonu olan Eflatun seçilmiş ve mükemmeliyetçi bir renktir, seçilmişler içindir. Manevi enerjiyi simgeler, ruhsal yetenekleri geliştirir, sır küpü olmanızı sağlar.

Bu renkte kıyafet seçimleriniz enerjinize de yansır veMavinin ve kırmızının karışımı olan mor size korunma güdüsü sağlar, kendinizi sanki sağlam bir kalkanın arkasında gibi hissedersiniz. Bu renk kokteyli sizi sakinleştirebileceği gibi aynı zamanda da uyarıcıdır.








Asimetrik Elbise ve etekler bu yıl sizin daha da modern bir imaja bürünmenizi sağlayacak...









 
Mor renk size güç verir, yeteneklerinizi pozitif olarak etkiler. Konsantrasyonu arttırır aynı zamanda da meditasyon için çok uygun bir renktir. Üzerinizde aksesuar olarak bile taşımanız size bu yıl farklı bir kombinasyon sağlıyacaktır.

Gece kıyafetlerine de  mor ile ayrı bir asalet verir.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder