15 Şubat 2013 Cuma


 

PRİL LEZZET ATÖLYESİ,
SEVGİLİLER GÜNÜ’NE TAT KATTI…  

 
        Hanımların 40 yıldır bulaşıktaki değişmeyen tercihi Pril, Sevgililer Günü dolayısıyla son derece keyifli bir etkinliğe imza attı. Zorlu ve inatçı lekelerin korkulu rüyası Pril, lezzet dünyasının önde gelen blogger’larını Doors Akademi’de Sevgililer Günü’ne Özel Lezzetler Atölyesi’nde bir araya getirdi. Yeni nesil Pril 3’lü Güç ve Pril Multi-Perfect Hepsi Bir Arada Jel’in de tanıtıldığı aktivite,
11- 12 Şubat 2013 tarihlerinde gerçekleşti.   

Türkiye’nin ilk sıvı deterjanı olarak “Pril ile bulaşıklar pırıl pırıl” sloganı ile mutfakta kadınlara çok özel çözümler sunan marka, bu kez lekeleri çıkarmadaki iddiasını Sevgililer Günü’ne özel lezzetlerde de ortaya koydu. Pril, internet dünyasının önde gelen blogger’larını Doors Akademi’deki Sevgililer Günü’ne Özel Lezzetler Atölyesi’nde buluşturdu. Henkel’den Pril markası yetkilileri Beçhan Sayıner ve Merve Onur’un da katıldıkları etkinlikte blogger’lar; Şef İdil Şanal ve Şef Tayfun Doğutürk eşliğinde Aşk Bahçesi (Narlı Cevizli Salata), İtalyan Öpücüğü (Risotto  - Fırınlanmış Çeri Domates Ve Taze Krema & Bonfile Eşliğinde) ve Kalpten Kalbe (Reçelli Kalp Şeklinde Sevgililer Günü Kurabiyeleri) isimli tarifleri hazırladı. Pril 3’lü Güç ve Pril Multi-Perfect Hepsi Bir Arada Jel’in tanıtımının ardından bulaşıklar yine Pril ile yıkandı. Böylece blogger’lar, Pril’in etkili leke çıkarma gücünü kendileri deneyerek görmüş oldu.

Tarafsız laboratuvar araştırmaları sonucunda en iyi jel olduğu kanıtlanan ve kısa programlarda etkili olan Pril Multi-Perfect Hepsi Bir Arada Jel; kalıntı bırakmıyor, desenleri koruyor ve bardakları çizmiyor. İki bölmesi olan ilk ve tek sıvı bulaşık makinesi deterjanı Pril Multi-Perfect Hepsi Bir Arada Jel, tuz ve parlatıcı kullanmaya gerek bırakmadan bulaşıkları ışıldayan temizlikle tanıştırıyor. Pril 3’lü Güç ise güçlü yağ çözücü formülü ve yenilikçi muhteşem nar kokusu ile hanımlara bulaşıkta farklı bir deneyim sunuyor.   










 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder