28 Mart 2012 Çarşamba

EVİYE VE ARMATÜRDE ALMAN DEVİ BLANCO,


Eviye ve armatürde tasarım üstünlüğünün ulaştığı en son boyutlarla birlikte kalite ve yeniliğin uyumlu birlikteliğini de gözler önüne seren dünyaca ünlü Alman markası BLANCO, en son koleksiyonunu Mutfak Dünyası 2012 Fuarı’nda tanıtmaya hazır. BLANCO, 14 - 18 Mart 2012 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP’ta gerçekleşecek Mutfak Dünyası Fuarı’na eviye ve armatür dünyasının geleceğine ışık tutacak tasarımlarla damgasını vurmak istiyor.
             Tasarımları ile her yıl uluslararası Red Dot ve iF gibi birçok ödülün sahibi olan BLANCO STEELART imzalı eviye ve armatürler markanın fuarda sergileyeceği koleksiyonun en önemli ürünleri olarak göze çarpıyor. BLANCO STEELART konseptli eviye ve armatürler, yenilikçi tasarımlarıyla bir kez daha mutfaklara hayal gücü taşıyor. Öte yandan konfor ve fonksiyonellik gibi özellikler de en son BLANCO STEELART koleksiyonunda kendine yer buluyor. Paslanmaz çelik eviyelerin yanı sıra silgranit ve sert seramik eviyeler de BLANCO’nun 2012 koleksiyonunda estetiği adeta bir gösteriye dönüştürüyor.
Endüstriyel ve ev tipi mutfak ürünleri alanında 87 yıldır 120 ülkede Alman kalitesi ile özdeşleşmiş bir dünya markası olan BLANCO’nun Türkiye’deki ortağı Öztiryakiler firmasının Genel Müdürü Nadir Erbil, marka ve fuar için şunları söylüyor: “Ar-Ge çalışmaları açısından BLANCO, sektöründe en güçlü firmalardan biri… Geniş ve deneyimli tasarımcı kadrosu ile her zaman beklentilerin ötesine geçmeyi başarıyor. Aynı zamanda teknolojik gelişmelerde öncü kimliği ile de ilklere imza atarak her yıl uluslararası ödüller kazanıyor. Bu yıl katıldığımız Mutfak Dünyası 2012 Fuarı’nı da bizim bu yeniliklerimizi sergileyeceğimiz bir sahne olarak görüyoruz.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder