20 Aralık 2011 Salı

NUXE’TEN YENİ GÖZ KREMİ…ELVEDA GÖZLERDEKİ YORGUNLUK İZLERİ!

Özellikle yoğun hayat temposunun göstergesi olan şiş gözler, göz altı torbaları ve mor halkalar herkesin kabusu oluyor. Etkileyici bakışlar ve genç görünmek içinse göz çevresine ilgi göstermek gerekiyor. “Doğadan gelen güzellik” sloganıyla tanınan ve mucizevi etkiler gösteren doğal ürünleriyle ünlü Fransız markası NUXE, şimdi Şişkinlik Giderici Anti-Aging Nemlendirici Göz Kremi ile gözlerinizdeki yorgunluk etkilerini silmenize yardımcı oluyor.

Fiyatı:  75 TL



Gözler, karşımızdakine yalnızca duygularımız hakkında değil, güzelliğimiz ve yaşımız hakkında da ipuçları veriyor. Özellikle yoğun hayat temposunun göstergesi olan şiş gözler, göz altı torbaları ve mor halkalar herkesin kabusu oluyor. Etkileyici bakışlar ve genç görünmek içinse göz çevresine ilgi göstermek gerekiyor. “Doğadan gelen güzellik” sloganıyla tanınan ve mucizevi etkiler gösteren doğal ürünleriyle ünlü Fransız markası NUXE, şimdi Şişkinlik Giderici Anti-Aging Nemlendirici Göz Kremi ile gözlerinizdeki yorgunluk etkilerini silmenize yardımcı oluyor.
            Göz çevresi yüzün en hassas bölgesi. Buradaki deri çok ince olduğu için olumsuz şartlardan çok daha çabuk etkileniyor. Fazla uyku, bir gece önce alınan alkol, aşırı kafein tüketimi, stres, yapay ışıklar, bilgisayar ve televizyon gibi olumsuz etkenlere uzun süre maruz kalmak; sabah şiş gözlerle uyanmanıza neden olabiliyor. NUXE Şişkinlik Giderici Anti-Aging Nemlendirici Göz Kremi, özel göz bakımı, anti-aging ve nemlendirme etkisiyle yorgunluk belirtilerinin giderilmesine yardımcı oluyor. Yeşil Çay ve Papatya Özleri, Peygamberçiçeği Suyu ve Bitki Yağlarından oluşan doğal içeriği ile dikkat çeken ürün, hafif ve akıcı dokusu sayesinde kolayca kullanılabiliyor. Ayrıca tüm yaş grupları ve kontakt lens kullananlar için de uygun.
NUXE Şişkinlik Giderici Anti-Aging Nemlendirici Göz Kremi, tüm seçkin eczanelerde sizleri bekliyor…


1 yorum:

  1. MERHABAAAA,
    BEN DE YILBAŞI MİMİNİZ VAR:-)) BLOGUMA BİR GÖZ ATIN İSTERSENİZ.SEVGİLER:-)) BU ARADA AYŞE KAYA ORTAK ARKADAŞIMIZ:-))

    YanıtlaSil